EHV heren veilig ondanks 4-0 nederlaag bij koploper IJsseloever

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse lijfsbehoud zeker gesteld. Weliswaar leden de Enschedeërs een 4-0 nederlaag bij koploper IJsseloever, maar hekkensluiter Fletiomare verloor met 1-0 bij Amersfoort waardoor de onderlinge marge van zeven punten met nog twee wedstrijden te gaan onoverbrugbaar bleef.

Trainer-coach Gerard Alblas was niet alleen daarover goed te spreken: ‘Met de rust was het nog 0-0 na een eerste helft waarin we volledig meededen. Omdat we door allerlei oorzaken maar dertien man hadden, kwamen we na rust fysiek te kort om bij te blijven. Dat maakte het verschil en dan is er tegen een ploeg als IJsseloever geen houden aan. Ik vind dat geen schande en heb vandaag voldoende potentie gezien om nog een stijging op de ranglijst voor mogelijk te houden. Het linker rijtje is buiten handbereik, maar de zevende plaats moet er in zitten.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer