Heren Het Ravijn sluiten competitie Eredivisie met een zesde plaats af

De waterpoloheren van Het Ravijn hebben zaterdag 14 april met een keurige zesde plaats de reguliere waterpolocompetitie beëindigd. Dat deden ze door de concurrent voor die zesde plaats ZPC Amersfoort met 14-9 te verslaan. Trainer-coach Hans van Zeeland (foto l.), hij verving de geschorste herencoach Róbert Múnckáscy, sprak na afloop van de wedstrijd lovende woorden over het herenteam. “Met veel spelvreugde hebben ze Amersfoort het bad uitgespeeld. Met die spelvreugde creëerden ze snelheid in de wedstrijd en daar wist Amersfoort geen antwoord op”.

De Nijverdalse heren hebben nu een kleine 2 weken om zich voor te bereiden op de play-offs. In het weekend van 3, 5 en 6 mei begint de kwartfinale om het landskampioenschap van Nederland. In een best of three serie gaan de heren dan proberen het Alphense AZC Moscow te verslaan.

Foto: Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer