Heren WVC verliezen op Super Saturday van Hevo

Zaterdag 31 maart was er weer een Super Saturday in Wierden waarbij de competitie spelende teams van WVC een thuisronde afwerkten. Aan het eind van de middag mochten ook de heren van het eerste spelen. Hadden de mannen vorige wedstrijd al de hulp ingeroepen van andere heren teams uit de vereniging, ook deze wedstrijd was dat weer nodig (1-3 verloren maar elke set erg close). Met de hulp van Henk Timmerman (recreanten) en een drietal jongens van jongens A werd aan de wedstrijd begonnen.

De eerste set werd er goed gespeeld door WVC. Vanaf het begin stond WVC op voorsprong, deze voorsprong werd ook niet uit handen gegeven. Met 25-23 werd deze set verdient gewonnen. In de volgende drie sets was het beeld duidelijk anders. WVC kon geen vuist maken, ondanks het goede spel van de “extra” spelers. Met 18-25 werd elke set verloren. Door dit 1-3 verlies zijn de mannen toch een plekje gestegen naar de zesde plek. De volgende wedstrijd van heren 1 is op vrijdag 6 april om 21:00 uur in Harderwijk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer