Meiden- en vrouwenvoetbal bij v.v. Rigtersbleek

Het meidenvoetbal bij Rigtersbleek groeit. Het vrouwenteam speelt op landelijk niveau in de Hoofdklasse. De staf bestaat uit deskundige en goed opgeleide trainers, waaronder oud-trainer van FC Twente Patrick van den Berg. Daarnaast zijn er op dit moment twee MO13-teams en een VR25+ team. Ook in de jeugdelftallen en binnen het G-voetbal zijn er veel meiden en dames actief. In de toekomst hoopt v.v. Rigtersbleek verder te groeien en naast breedtesport ook ruimte te bieden voor meiden die op topniveau willen spelen.

In de aankomende periode organiseert Rigtersbleek diverse activiteiten voor het meiden- en vrouwenvoetbal. Hieronder een kort overzicht van ons aanbod. Meer informatie is te vinden op www.rigtersbleek.nl.

Talentendag

De faciliteiten bij De Bleek bieden vele mogelijkheden om optimaal en professioneel te trainen. Vanaf aankomend seizoen hoopt Rigtersbleek ook met een talentvolle groep meiden deel te nemen aan de competitie. Een topsport jeugdteam voor meiden is het doel. Zij willen meiden de kans bieden om uiteindelijk op het allerhoogste niveau te trainen en spelen. Rigtersbleek kan en wil de springplank worden voor ambitieuze voetbalsters! De eerste stap om dit te realiseren is door talenten in de regio in beeld te krijgen en kennis te maken met v.v. Rigtersbleek. Rigtersbleek organiseert daarom op vrijdagochtend 4 mei een Talentendag voor meiden van 13 tot 18 jaar. Deelname aan deze dag is gratis.

Vriendinnendag

In de meivakantie, op vrijdagochtend 4 mei, organiseert Rigtersbleek een sportieve activiteit voor meiden. Alle meiden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn deze dag van harte welkom om te voetballen tijdens de Vriendinnendag.

Op het sportpark van Rigtersbleek kunnen meiden, samen met teamgenoten en vriendinnen, trainen onder begeleiding van ervaren voetbaltrainers én de speelsters van VR1. Er zijn vele leuke en actieve trainingsvormen en natuurlijk is er ook een leuke partijvorm! Op deze dag zijn er prijzen te winnen en voor alle deelneemsters is er na afloop een klein aandenken aan deze dag. Deelname is gratis!

Toernooi

Het jaarlijkse DEF-toernooi van Rigtersbleek vindt plaats in het weekend van 17 en 18 juni. Nieuw dit jaar is de poule voor MO13-teams op de zondag. Deelname aan het toernooi is gratis en aanmelden kan via toernooien@rigtersbleek.nl.

Meidenvoetbalschool Twente

Al enkele seizoenen is de Meidenvoetbalschool Twente actief op het sportpark van Rigtersbleek. De Meidenvoetbalschool biedt trainingsmodules aan voor meiden in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. In het voor- en najaar kunnen voetbalsters op de vrijdag deelnemen aan tien extra trainingen. De Voorjaarsmodule is op 6 april van start gegaan en in het najaar van 2018 wordt er op 21 september gestart met de trainingsmodule.

In de meivakantie vinden er twee activiteiten van de Meidenvoetbalschool plaats op Sportpark Rigtersbleek. Op maandag 30 april is er een toernooi voor MO11, MO13 en MO15 teams. En op 1 en 2 mei vindt er een Voetbal tweedaagse plaats. Alle informatie over de activiteiten van de Meidenvoetbalschool is te vinden op www.meidenvoetbalschooltwente.nl.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer