Peatminers meiden U18 kampioen

Afgelopen weekend was ongeveer heel Twente groen, er was een toernooi van de spelers U10 in Borne maar er speelden Peatminers teams in Rijssen, Apeldoorn, Hengelo en vijf teams speelden een thuis wedstrijd in de Stamper in Vriezenveen. Mooie sportieve wedstrijden waar mooi basketbal was te bewonderen. De meiden U18 zijn kampioen geworden, dit werd met een leuk feest in de kantine gevierd. Door de goeie resultaten kunnen de komende weken nog zeker twee teams meer kampioen worden en de spanning in het laatste deel van de competitie is volledig aanwezig. Hieronder de verslagen van de coaches van de wedstrijden en het leuke toernooi in Borne.

Peatminers VU18 – Landstede ZAC VU18: 104-27

Afgelopen zaterdag moest vu18 tegen Landstede ZAC uit Zwolle spelen. Een heuse kampioenswedstrijd met een volle tribune met opa’s en oma’s, vaders,moeders en andere familieleden/belangstellenden. De wedstrijd werd zelfs live uitgezonden via Facebook van Peatminers. De wedstrijd kunnen we kort over zijn een dikke overwinning voor Peatminers 104-27. Tijd voor een kampioensfeestje samen met de supporters in de kantine en deze was net als het seizoen meer dan geslaagd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer