THAG judoka’s weer goed op dreef in zowel Friesland als in Drenthe

Dertien judoka’s van judovereniging THAG namen deel aan het Friese Masters toernooi te Stiens. Dit toernooi staat bekend om de fikse tegenstand en de goede organisatie. Coach Renate van der Steege vertrok al vroeg naar het hoge noorden en zij wist de judoka’s goed te motiveren. De volgende judoka’s zijn in de prijzen gevallen.

1e plek:
Ruben Bronsvoord en Matthijs Woolderink

3e plek:
Jarno Bronsvoord, Rens Loohuis en Max Wegdam

Tijdens het Bartjetoernooi te Assen sleepten voornamelijk de senioren de prijzen weg. De leraren Gerjon Aalderink en Robin Bonnes vinden het zelf nog altijd fantastisch om deel te nemen aan wedstrijden.
1. Robin Bonnes
2. Wouter Tijink, Matthijs Woolderink, Jarno Bronsvoord
3. Gerjon Aalderink

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer