Tornado kan negatieve spiraal niet doorbreken tegen Dynamo 2

Voor een uitwedstrijd hoefde Tornado afgelopen zaterdag niet lang de weg op. Voor de meiden uit Geesteren stond namelijk Dynamo 2 uit Tubbergen op het programma. Tornado, dat al een aantal wedstrijden op rij niet wist te winnen, was vastbesloten om deze wedstrijd wel naar zich toe te trekken. Dynamo 2 was dit echter ook van plan en zij begonnen sterker aan de eerste set dan Tornado dit deed.

Dynamo wist sneller tot scoren te komen dan de meiden uit Geesteren dit konden. Tornado had geen servicedruk waardoor Dynamo haar eigen spelletje kon spelen. De Geesterse formatie kende in de eerste twee sets hoge pieken maar ook diepe dalen, wat resulteerde in een 2-0 achterstand.

In de derde set keek Tornado tegen een ruime achterstand aan maar ze gaven zich niet zomaar gewonnen. Er werd hard gewerkt voor elke bal en puntje voor puntje kwamen de Geesterse meiden dichterbij. Helaas bleek het niet genoeg om de setwinst te pakken. Dynamo was op dreef en trok ook de vierde set naar zich toe. De volle buit voor Dynamo en Tornado ging met lege handen weer terug naar Geesteren.

Door een ruime voorsprong op de nummer 4 blijft Tornado dames 1 nog altijd op een mooie derde plek staan. Komende zaterdag moet Tornado het in de Ransuil opnemen tegen Lutheria dat nog altijd in strijd is verwikkeldom het kampioenschap.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer