Vierde editie Autorodeo Harbrinkhoek op 29 april met 180 deelnemers

Net als de afgelopen drie jaar, wordt ook dit jaar de Autorodeo Harbrinkhoek georganiseerd. Op zondag 29 april om 11.00 uur start de rodeo, het deelnemersveld is volledig uitverkocht en er zijn meerdere aanvullende activiteiten georganiseerd rondom de rodeo. De locatie van het evenement is de Vleerweg 8 in Albergen/Harbrinkhoek.

De deelnemers aan de rodeo dienen de auto’s voor 10.00 uur op zondagmorgen goed te keuren, waarna om 11.00 uur de rodeo zal starten. Elke deelnemer krijgt drie keer de kans om punten te behalen in zijn manche. De beste deelnemers zullen doorstoten naar de halve finale, waarin men strijdt om de felbegeerde plekken in de finale. Na de halve finale volgt uiteraard de finale. Tot slot is er een grote afvalrace, waarbij de auto die het langst rijdt, wint.

Het deelnemersveld aan de Autorodeo Harbrinkhoek is met liefst 180 deelnemers volledig uitverkocht. Het deelnemersveld bestaat uit 162 reguliere deelnemers en 18 verschillende carnavalsverenigingen.

Naast het programma van de rodeo op zondag, heeft de organisatie ook aanvullende activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 28 april start om 16.15 uur De Grote Twentse 5 Uurshow in de feesttent aan de Vleerweg. Tot 01.00 uur zal DJ OG zorgen voor de muzikale omlijsting. En op zondagmiddag zal om 14.00 uur op het grote scherm in de feesttent live de Formule 1 uitgezonden worden. Hopelijk kan er samen gejuicht worden voor Max Verstappen. En ook op zondag zal er, na de rodeo, feest zijn in de tent.

Entree voor kinderen gratis en slechts €5,- voor personen vanaf 12 jaar. Gedurende het weekend zullen er ook televisieopnames zijn voor het televisieprogramma Typisch Tubbergen, dat sinds maandag 16 april dagelijks wordt uitgezonden door de EO.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer