Webton pakt derde plaats

Door een 3-0 uitzege in Veenendaal tegen VVC hebben de Webton mannen de competitie in de Topdivisie afgesloten met een derde plaats. Na een seizoen, dat moeizaam begon door langdurige blessures van een aantal spelers herstelde het team zich onder leiding van trainer Hans Bruins voortreffelijk in de tweede competitiehelft, waarin slechts twee nederlagen werden geleden en maar liefst negen overwinningen werden geboekt.

In Veenenaal was Jasper Smit de grote uitblinker: aanvallend scoorde hij 100%. Twee spelers verlaten de selectie nu aan het eind van het seizoen. Thijs Nijeboer gaat zich geheel richten op het beachvolleybal en Stefan Boermans heeft een contract getekend bij een eredivisionist. De rest van de selectie blijft voor volgend seizoen in tact onder leiding van de nieuwe trainer Joran Weggelaar.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer