FC Twente sluit af met een remise tegen NAC

FC Twente heeft met een remise afscheid genomen van de eredivisie. De ploeg van Marino Pusic speelde na negentig minuten met 1-1 gelijk tegen het bezoekende NAC, dat daarmee op eigen kracht zeker was van nog een jaar eredivisie. De bezoekers kwamen na zestien minuten op een 0-1. voorsprong. De achterhoede kon een voorzet van Mounir El Allouchi onvoldoende wegwerken en Menno Koch schoot uit de draai raak. FC Twente kwam nog voor rust naast NAC. Op aangeven  Adam Maher, met de hak, schoot Dylan George  (foto onder) de meer dan verdiende gelijkmaker binnen.

Ryan Trotman kreeg kort na rust een unieke kans op de 2-1 maar raakte een voorzet van George helemaal verkeerd. NAC kreeg ook nog enkele kansen maar doelman Jorn Brondeel voorkwam een tegentreffer.

Tijdens de tweede helft legde scheidsrechter De Graaf het spel vijf minuten stil vanwege een rookbom die op het veld was gegooid. In deze laatste wedstrijd moest Pusic aardig improviseren want hij miste tal van basisspelers.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer