Heracles Almelo contracteert Silvester van der Water

De 21-jarige Silvester van der Water is per 1 juli 2018 Heraclied. De buitenspeler komt over van Almere City FC en tekent donderdagmiddag in Almelo een driejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Van der Water maakte in 2014 de overstap van de amateurs van SDO Bussum naar de Football Academy van Almere City FC. Daar maakte hij op 12 februari 2016 zijn debuut in het eerste elftal. Afgelopen seizoen groeide de aanvaller uit tot vaste waarde en scoorde hij in 26 Jupiler League-duels twaalf keer. In de play-offs om promotie/degradatie scoorde Van der Water drie keer in zes duels. Almere City was dichtbij promotie, maar verloor in de absolute finale nipt van De Graafschap.

Foto’s: Heracles Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer