Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering : “Mooi evenement in onze achtertuin”

Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering BV is één van de trouwe sponsoren die al vanaf de eerste editie van Jumping Schröder van de partij is. “Het is een mooi evenement en dat bijna in onze achtertuin”, verklaart Erwin Kamphuis, die samen met zijn broer Marcel Kamphuis leiding geeft aan het familiebedrijf in Reutum. “Nee”, is het even eerlijke als duidelijke antwoord op de vraag of Kamphuis zelf ook liefhebber is van de paardensport. Maar direct is daar ook de nuance. “Het is voor mij niet iets om zelf te doen, maar het is wel mooi om naar te kijken. In het verleden gingen we altijd al naar het CSI Twente in Geesteren en nu dus ook bij Jumping Schröder in Tubbergen. Dan vermaak ik me prima langs de kant.”

“Dat we sponsor zijn geworden komt doordat we zijn benaderd door Leo Eppink, een goede bekende van ons die in de organisatie zit”, legt Kamphuis uit. “We waren daar snel uit. En het moet gezegd dat de gebroeders Schröder het heel netjes doen met dit evenement.” Het is echter zeker niet alleen een kwestie van gunnen, de sponsoring levert ook echt wat op. “Het is een mooie reclame en we treffen er veel andere regionale Twentse ondernemers. Die onderlinge band is goed en de sfeer is altijd prima.” Ook qua dienstverlening heeft Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering BV een goede relatie opgebouwd met de familie Schröder Zo heeft Kamphuis enkele jaren geleden er meerdere stallen gesloopt en het aanwezige asbest vakkundig gesaneerd.

Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering BV is een echt familiebedrijf dat in 1953 is opgericht door de vader van de huidige ondernemers, Erwin en Marcel Kamphuis, die dus de tweede generatie vormen. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) en beschikt over ervaren, gemotiveerde en goed geschoolde medewerkers. Een sterk familiebedrijf met betrokken mensen die trots zijn op elkaar en op hun werk. Een derde activiteit van het bedrijf is de verkoop van de uit demontage afkomstige gerecyclede en herbruikbare bouwmaterialen. Onder de naam “Omgekeerd Bouwen” geeft Kamphuis veel (industriële) materialen en producten een tweede leven, van o.a. deuren tot (industriële) kasten, materieel en machines tot isolatie, hout- en plaatmateriaal. 100% duurzaam dus.

Evenementkrant Jumping Schröder Tubbergen 2018

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer