Mariënberg op bezoek bij de buren in Bergentheim

Komende zaterdag speelt Mariënberg vijf kilometer verderop waar op sportpark Moscou de buren van Bergentheim wachten. Ongeacht de stand op de ranglijst blijft de onvervalste kanaalderby altijd een strijd om naar uit te kijken. En ook is het geen wedstrijd om des keizers baard. Zowel Mariënberg alsmede de thuisclub van aanstaande zaterdag willen in hun laatste twee wedstrijden flink wat punten sprokkelen.

Indien mogelijk, zes uit twee en de uitgangspositie voor Mariënberg is om zo hoog mogelijk te eindigen. Misschien nog wel 1 plekje op te schuiven richting eindpositie nummer vijf. Bergentheim wil daarentegen ook winnen. Want ze willen The Best of The Rest worden. Nu Oranje Nassau zich vorige week kroonde tot de meer dan terechte kampioen van de 3e klasse wil de thuisclub natuurlijk vol voor de tweede plek gaan. Die geeft aan het eind namelijk recht op deelname aan de na-competitie.

Echter door het verlies tegen Wilhelminaschool zagen ze wel concurrent Quick’20 naderen. Ze staan nu op het vinkentouw met maar 3 punten achterstand. Natuurlijk heeft Bergentheim dankzij de voetjes van onder meer Nick Buitenhuis en Ronnie Hakkers een straatlengte voorsprong qua doelpunten. De wedstrijd in Bergentheim begint om 14:30 uur.

Foto archief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer