Tiende keer gemeentecup voor Vroomshoopse Boys

Op de velden van alle zes de voetbalclubs van de gemeente Twenterand werd woensdagavond 30 mei 2018 de jaarlijkse gemeentecup van de federatie Twenterand, editie 14 gespeeld. Alle jeugdselectieteams van de categorieën JO19, JO17, JO15, JO13, JO11 en JO9 (oftewel de A-junioren tot en met de F-pupillen) van DOS’37, DETO Twenterand, Voorwaarts V., Sportlust Vr., Vroomshoopse Boys en Den Ham kwamen daarbij in actie. Elke Twenterandse voetbalclub organiseerde een subtoernooi van een leeftijdscategorie. De algehele organisatie was dit jaar in handen van de toernooicommissie van DOS’37 en men kijkt bijzonder tevreden terug op deze geslaagde editie.

Dit was de veertiende editie van de Twenterandcup, welke in 2005 het eerste levenslicht zag. De eerste twee edities werden gewonnen door DOS’37 en de derde editie door DETO Twenterand. Daarna werden de volgende negen edities allemaal op rij gewonnen door Vroomshoopse Boys. Vorig jaar ging de cup voor de derde keer naar DOS’37.

Deze editie in 2018 werd met overmacht een prooi voor wederom Vroomshoopse Boys, dat zich nu voor maar liefst de tiende keer mag uitroepen tot de sterkste van Twenterand.

Vroomshoopse Boys wist bij drie subtoernooien als kampioen van het veld te stappen. Door alle punten van de zes sub-toernooien op te tellen, kwam Vroomshoopse Boys als grote winnaar uit de bus met een behoorlijke voorsprong van maar liefst 5 punten op de nummer twee, DETO Twenterand. Chapeau! Den Ham won het brons en DOS’37 werd vierde, Voorwaarts eindigde als vijfde en Sportlust Vroomshoop sluit de rij met een zesde plaats.

TOTAALSTAND NA ZES TOERNOOIEN

  1. Vroomshoopse Boys      32 punten
  2. DETO Twenterand         27 punten
  3. Den Ham                          23 punten
  4. DOS’37                             22 punten
  5. Voorwaarts                      14 punten
  6. Sportlust Vroomshoop   11 punten

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer