Veelzijdig Theaterhotel ideale uitvalsbasis voor iedere bezoeker

Het Theaterhotel in Almelo is hét ruiterhotel voor de deelnemers van Jumping Schröder. Zij kunnen daar genieten van de faciliteiten van één van de meest veelzijdige hotels in de wijde omtrek. Esther Hammink nam vorig jaar het hotel over van haar ouders. Zij waren verantwoordelijk voor de samenwerking met Jumping Schröder. “Mijn vader en mijn zus Annelies, die in nauw contact staat met de organisatie van Jumping Schröder, zijn een echte paardenliefhebbers”,  vertelt Hammink. Door die overeenkomst kunnen ruiters en bezoekers onder gunstige voorwaarden overnachten in het hotel.

Hammink is trots op de veelzijdigheid van het Theaterhotel. “Het hotel telt bijna tweehonderd kamers, maar heeft toch ook de knusse sfeer van een echt familiehotel. Je kunt hier net zo makkelijk terecht voor een romantisch weekendje weg of een heerlijk diner, maar ook voor een groot zakelijk congres of een bedrijfsfeest met alles erop en eraan. Door de combinatie van hotel, restaurant, theater, congresruimtes, vergaderzalen en buitenlocaties kunnen we alle kanten op.”

Die veelzijdigheid komt ook tot uiting in het restaurantaanbod. “We hebben vier verschillende restaurants. Ons inpandige restaurant De Sociëteit, die oorspronkelijk stamt uit 1895 en die destijds werd gebruikt door de textielbaronnen uit de regio, het naastgelegen tapasrestaurant Solera en op vijf minuten lopen bevindt zich restaurant Dock 19 Steaks & More, waar het eten wordt bereid op een josper, een speciale  houtskoolgrill. Daardoor behoudt al het eten haar natuurlijke sappigheid en krijgt het een bijzondere smaak.”

Uniek aan het hotel is ook de ligging. Het ligt in het centrum van Almelo, maar je zit ook direct in het groen. Het water van de Aa, dat de verbinding is tussen het centrum en het groene buitengebied stroomt zelfs onder het hotel door. “Ik mag eigenlijk niet opscheppen, maar ons terras is mede daardoor echt een prachtige plek. Op een mooie zomeravond waan je je in het buitenland.”

Klik op onderstaande link om de gehele evenementkrant GRATIS digitaal te lezen:

Evenementkrant Jumping Schröder Tubbergen 2018

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer