Volgend seizoen ook een TCPM Tukker Cup voor dames?

De eerste editie van de TCPM Tukker Cup loopt op z’n eind. Op de finaledag 30 juni aanstaande gaan vv Twenthe en DETO bepalen wie de eerste winnaar van de TCPM Tukker Cup in de standaard ‘Heren’ categorie gaat worden. Tijdens de voorbereiding van de eerste editie heeft de organisatie al uitgesproken om het toernooi bij succes uit te breiden met meerdere categorieën, waaronder een Dames categorie! De eerste vragen van diverse deelnemers zijn hierover bij de organisatie al binnengekomen. Komt er volgend seizoen een standaard ‘Dames’ categorie voor 1e elftallen?

Zoals gezegd wordt hier tijdens de vergaderingen zeker over gesproken en nu is het moment daar om te onderzoeken of hier voldoende animo voor is in de regio Twente. Oftewel, de organisatie is benieuwd en mocht hier interesse voor zijn, meld je dan aan via het inschrijfformulier, vermeld hier alleen duidelijk ‘Dames’ bij, en via de aangeleverde gegevens worden de contactpersonen op de
hoogte over het verloop van het onderzoek.

Let op: alleen inschrijvingen van bestuursleden, trainers/leiders of technische commissieleden worden geaccepteerd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer