Yoeri Tilanus rijdt naar vijfde plek in finale Talenten Cup Papendal

Supercross in Papendal. 3 dagen BMX wedstrijden en diverse activiteiten op het terrein van Papendal. Vrijdag de Talenten Cup en op zaterdag en zondag de SX (supercross) voor junior en elite. Vrijdag heeft Yoeri Tilanus van FCV het Twentse Ros meegedaan met de Talenten Cup. Dit is een BMX wedstrijd voor rijders ouder dan 15 jaar, waarbij ze mogen starten vanaf de 8 meter hoge startheuvel.

Yoeri reed de manches 2-1-2. Met deze resultaten door naar de halve finale. Na een superstart en een mooie jump over de trippel kwam de eerste bocht, helaas moest hij afremmen. Toch netjes als 3de over de finish en door naar de finale. Vorige week net de finale gemist en nu op de SX baan in de finale. Top gedaan.

Spanning was aanwezig bij de start in de finale, niet helemaal lekker weg maar toch rijdend op plek 3 totdat er 2 binnendoor kwamen. Een hele mooie vijfde plek behaald.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer