Dames v.v. Hellendoorn promoveren naar tweede klasse

V.V. Hellendoorn Vr1 is afgelopen zaterdag via de nacompetitie gepromoveerd naar de tweede klasse. Met dit resultaat werd het voetbalseizoen 2017-2018 uitstekend afgesloten. Het damesteam van v.v. Hellendoorn begon uiterst moeizaam aan de competitie. Kort na de winterstop ging de knop om bleven de dames van v.v. Hellendoorn maar liefst 13 wedstrijden ongeslagen, waarvan er 12 werden gewonnen. In de eerste ronde van de nacompetitie won v.v. Hellendoorn Vr1 van S.V. Nieuwleusen Vr1.

Afgelopen zaterdag stond de finalewedstrijd op het programma in Klarenbeek tegen SC Klarenbeek Vr2. Het team werd gesteund door een bus vol supporters die naar Klarenbeek waren afgereisd. Na een spannende eerste helft met een 0-0 ruststand, wist v.v. Hellendoorn Vr1 in de tweede helft maar liefst drie keer te scoren. Dankzij deze 0-3 overwinning is v.v. Hellendoorn Vr1 gepromoveerd naar de tweede klasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer