Eerste training van HSC ’21 met Cenk Uguz

Terwijl twee nieuwkomers van FC Suryoye zondag nog 120 minuten speelden in de nacompetitie en de HSC beloften zaterdag nog aantreden op de finaledag van de Beltona Competitie heeft de eerste selectie de eerste training alweer in de benen.

Zoals gebruikelijk werd de eerste training van HSC ’21 vooraf gegaan door de fotosessie. Daarna werd een eerste lichte training afgewerkt. Net als in voorgaande jaren wordt de voorbereiding in twee delen geknipt. In juli is er een trainingspauze van drie weken.

Opmerkelijk én heuglijk was de aanwezigheid van Cenk Uguz op het trainingsveld.  Voor het eerst sinds zijn verkeersongeluk in mei vorig jaar stond hij vanavond weer op het veld. De eerste wedstrijd in het kader van het BWH Koeriers Toernooi is volgende week donderdag tegen DETO.

De nieuwkomers op een rijtje: Maté Szolga, Burak Babuloglu-Uguz (Barbaros), Maikel Boelema (SC Enschede), Jordi Brinkman (2e elftal), Quirijn Kiers (JO19-1), Brian Hanna (FC Suryoye-Mediterraneo), Wessel Witbreuk (Bon Boys), Diego van der Weide (FC Suryoye-Mediterraneo).

foto’s: Wim Busschers.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer