Yoëll van Nieff komt transfervrij over naar Heracles Almelo

Yoëll van Nieff is de nieuwste aanwinst van Heracles Almelo. De 25-jarige speler komt transfervrij over, nadat zijn contract bij FC Groningen niet werd verlengd. Van Nieff stond veertien jaar onder contract bij FC Groningen en stroomde in 2013 van de jeugd over naar de selectie. Hij werd tot twee keer toe verhuurd, aan FC Dordrecht (2013-2014) en Excelsior (2015-2016).

Bij FC Dordrecht heeft hij als middenvelder laten zien scorend vermogen te bezitten (negen goals in één seizoen). De laatste twee seizoenen kwam hij tot 44 wedstrijden voor FC Groningen in actie als verdediger. Van Nieff tekent bij Heracles Almelo een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen.

Foto’s: @heraclesalmelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer