Tornado Geesteren heeft selectie dames 1 rond

Dames 1 van Tornado Geesteren heeft de selectie voor het nieuwe seizoen 2018 – 2019 rond. Met een aanvulling vanuit het tweede- en derde team gaat de selectie verder met totaal twaalf speelsters. De selectie van Dames 1 zal voor het tweede jaar onder leiding staan van Patrick te Vaarwerk die in het nieuwe seizoen geassisteerd zal gaan worden met “oud “ dames 1 speelster Loes Kuipers. De afgelopen weken is er hard getraind en zijn de oefenwedstrijden naar tevredenheid afgesloten tegen respectievelijk De Krekkers D2, De Bevers D2, Apollo D2 en D3.

Met een gezellige BBQ afsluiting krijgen de dames uit Geesteren een kleine twee maanden “rust “ om vanaf 27 augustus weer vol aan de bak te gaan. Vanaf dan staat er weer een mooi programma op de agenda met op 1 september een vierkamp en 15 september het eigen Herman Smienk toernooi. Tussen deze beide weekenden in zal er nog een uitstapje gemaakt worden naar Groningen voor het teamweekend waar ook wordt meegedaan aan het Veracles Preseason toernooi.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer