FC Twente speelt met 2-2 gelijk tegen Al-Taawoun

FC Twente heeft de voorbereidingen op het nieuwe seizoen afgesloten met een remise. In Goor op de velden van GFC speelde de ploeg van Marino Pusic met 2-2 gelijk tegen het Saudische Al-Taawoun FC. Opmerkelijk in deze wedstrijd was dat de gasten twee keer op voorsprong kwamen en beide keren gebeurde dat uit een strafschop. De derde strafschop bij de stand 2-2 werd door doelman Joël Drommel gestopt.

Voor 2000 toeschouwers scoorde Smith (foto r.) de 1-1 na zeven minuten spelen en de 2-2 werd gemaakt door Cantalapiedra (foto onder) tien minuten na rust. Komende vrijdag speelt FC Twente in de eigen Grolsch Veste de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie om 20:00 uur tegen Sparta Rotterdam.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer