Overige wedstrijden hoofdklasse B zat. amateurs

Zaterdag 1 september is het dan eindelijk zover. De voetbalcompetitie in de hoofdklasse gaat weer van start. Elke club heeft de eigen doelstelling vast gesteld. In de hoofdklasse B komen 6 clubs uit, die vorig seizoen nog in de 1e klasse speelden. SVZW, DETO, Flevo Boys en WHC komen alle 4 uit de 1e klasse D. Dat zegt wel iets over de sterkte van die klasse vorig seizoen. Duno D werd kampioen van de 1e klasse C. Buitenpost werd kampioen in de 1e klasse E. Al deze 6 nieuwelingen zullen in elk geval handhaving als de belangrijkste doelstelling hebben. Of dat gaat lukken, daar valt nu nog niets van te zeggen. De hoofdklasse B is in elk geval een competitie die erg de moeite waard is om te volgen. Laten we er in elk geval voor zorgen dat het mooie sportieve strijd wordt tussen de clubs.

De wedstrijden: AZSV – SDC Putten, Buitenpost – DUNO D, CSV Apeldoorn – Urk, Excelsior ’31 – ACV, Flevo Boys – Staphorst, SC Genemuiden – DETO Twenterand en WHC – Berkum.

Foto staf Excelsior’31: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer