HHC wint met 1-3 van VVSB

HHC Hardenberg heeft een meer dan verdiende overwinning behaald. In Noordwijkerhout behaalde de ploeg van Gert-Jan Karsten na een 1-2 stand bij rust een ruime 1-3 overwinning op VVSB. Na 23 minuten spelen kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Rob van der Leij. Zeven minuten later was de stand alweer gelijk door Danny Bakker. Acht minuten voor het rustsignaal kwam HHC opnieuw op voorsprong. Shkodran Metaj schoot een toegekende strafschop binnen na een overtreding op Bouws.

Na de hervatting ging de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker, maar de beste kansen waren toch voor de bezoekers. Van de Leij zag zijn inzet gestopt door doelman Valk en Hemmink kopte op de last. Ook de doelman van HHC, Nijland, verrichtte belangrijke reddingen. Zes minuten voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist door het tweede doelpunt van Van der Leij, waardoor de ploeg uit Hardenberg de eerste overwinning van dit seizoen binnen haalde.

Foto: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer