Jesper Grob Overijssels Kampioen en 8 andere finalisten tijdens PK Kampen

Mooie resultaten tijdens het Overijssels Kampioenschap in Kampen. De dag begon koud en net voor de finales startte het ook nog te regenen. Er namen 16 rijders van FCB het Twentse Ros deel aan deze wedstrijd. Jesper Grob reed vandaag sterk, won alle manches, de halve finale en mocht de de fel begeerde Overijssels Kampioenstrui in ontvangst nemen bij de jongens 15 jaar. Ook Damian Ragbourn reed in deze klasse de finale en behaalde de 5e plek. Er waren nog 2 podiumplekken, Brian Vloon behaalde de derde plek bij de jongens 14 jaar en Tom Peters de derde plaats bij de jongens 9 jaar. In dezelfde klasse als Brian werd Robin van der Valk 8ste in de finale.

Overige finalisten waren;
Mylan Spekschate (jongens 8 jaar) 6de
Tristan Altena 5de (cruisers)
Robin Wichems 6de (jongens 16-17 jaar)
Anne Tuchter 8ste (meisjes 14-15 jaar)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer