USC Münster wint Willy Damhuis toernooi; Set-Up tweede

Het Duitse USC Münster heeft zaterdag in Ootmarsum het Willy Damhuis volleybaltoernooi gewonnen met Springendal Set-Up’65 als goede tweede. Set-Up’65 trad deze zaterdag voor het eerst in de nieuwe formatie aan met nieuwe en ook oude gezichten. Zo keerde Carmen Oude Luttikhuis na een jaartje Eurosped terug bij de ploeg van Lesley de Jonge en ook tweeling zusje Kirsten maakte weer haar opwachting bij Set-Up’65.

Set-Up’65 begon met een 2-0 overwinning op Sneek en speelde met 1-1 gelijk tegen Alterno en Ladies in Black Aachen. USC Münster bleek echter met 0-2 te sterk voor de Ootmarsumse formatie. De Jonge kon wegens blessures nog niet beschikken over een drietal speelsters, maar kon verder naar harte lust wisselen en experimenteren.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer