Willy Damhuistoernooi in sporthal de Schalm

Het vernieuwde eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65 presenteert zich voor het eerst in dit komende seizoen in de eigen sporthal de Schalm. Dat gebeurt tijdens het Willy Damhuistoernooi en is een eerbetoon aan de voormalige manager van dames 1, maar ook zeker aan zijn vrouw Annie. Samen hebben ze menig dames 1 team van de Ootmarsumse volleybalclub begeleid en vooral een luisterend oor gegeven.

Deze editie van 2018 kent een sterk deelnemersveld. Twee Duitse Bundesligaclubs komen naar Ootmarsum en dat zijn The Ladies in Black uit Aachen en USC Münster. Tevens completeren VC Sneek en Alterno het deelnemersveld samen met de gastploeg Springendal Set-Up ’65.

Het Willy Damhuistoernooi begint 15 september om 10.00 uur met de wedstrijden tussen Alterno en Springendal Set-Up ’65 en VC Sneek tegen USC Münster. Om 11.15 uur volgen opnieuw twee wedstrijden, waarna de teams een sportmaaltijd met Pasta aangeboden krijgen van Via Grande uit Ootmarsum. Om 13.30 uur worden de wedstrijden vervolgd met onder meer het Duitse onderonsje tussen Münster en Aachen. Om 14.45 uur speelt Springendal Set-Up ’65 tegen de Ladies in Black. De laatste wedstrijdenreeks is gepland om 16.00 uur met de wedstrijden Alterno tegen Aachen en de confrontatie tussen Springendal Set-Up ’65 en Sneek. Wedstrijden dus om naar uit te kijken.

Foto archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer