Almelose kampioenen gehuldigd

Maar liefst 337 Almelose Kampioenen zijn gehuldigd voor hun sportieve prestaties van voorgaand sportseizoen. In de IISPA kregen zij uit handen van wethouder Arjen Maathuis en directeur Sportbedrijf Almelo Erik Busscher een medaille. Vervolgens vond in de rust van de competitiewedstrijd Heracles Almelo – FC Groningen de jaarlijkse Kampioenenparade plaats, een ereronde voor de Almelose kampioenen in een kolkend Polman Stadion.

Sportbedrijf Almelo en Heracles Almelo zetten met de Kampioenenparade elk jaar de Almelose sportkampioenen in het zonnetje. Tijdens dit sfeervolle evenement worden (jeugdige) sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd, omdat zij individueel of als team kampioen zijn geworden in het sportseizoen 2017-2018.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer