Amicitia laat tegen Wit Blauw dure punten liggen

Amicitia liet afgelopen zaterdag dure punten liggen in een matig duel tegen Wit Blauw uit Kampen. In deze derde thuiswedstrijd van Amicitia deden beide teams niet veel voor elkaar onder. Voor de rust werd er in het begin, net als in de vorige wedstrijd, heel weinig gescoord. Wit Blauw liep geleidelijk uit naar een voorsprong van 5-9, maar Amicitia toonde veerkracht en kwam terug naar 9-9. Beide teams scoorden elk nog een doelpunt en de ruststand was na 30 minuten spelen 10-10.

Na de hervatting kwamen beide ploegen moeizaam op gang en na een 15-15 tussenstand halverwege de 2e helft gaven de Kampenaren even gas en kwamen weer op een ruime voorsprong. De Toyota Klaas Drent formatie kon Wit Blauw toen niet meer bijbenen. Eindstand 20-23.

Het tweede van Amicitia kon ook hun wedstrijd helaas niet winnen. Na een spannende slotfase ging de Meeuwen uit Putten met de 2 punten naar huis. Eindstand 14-15. Zaterdag spelen beide selectieteams een uitwedstrijd in Assen tegen AVO. AVO 1 is de hekkensluiter van de overgangsklasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer