Bon Boys heeft zich na winst gemengd in de strijd om de eerste periodetitel

Het leek op papier een zware kluif te worden, maar Bon Boys zette zondagmiddag bijna achteloos WSV opzij. Het werd op De Greune 4-0 en dat betekende alweer de derde zege op rij. En niet onbelangrijk: voor het eerst dit seizoen werd de nul gehouden. Bon Boys kwam al vroeg op voorsprong. Jeffrey Zijlstra was de maker van de openingstreffer.

Martijn Richters, in het veld gekomen voor de geblesseerde Mika Beukert, kopte Bon Boys naar de 2-0 en niet veel later sprak Erik Makkink zijn linkervoet aan bij een vrije trap: 3-0. Die riante marge na 45 minuten was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Ook na rust bleef een energiek Bon Boys oppermachtig. De enige keer dat WSV in de buurt van het doel kwam, redde Stefan Busschers knap. Met zijn tweede van de middag en zijn vierde van het seizoen bepaalde Jeffrey Zijlstra de eindstand op 4-0. Daarmee bleef Bon Boys opnieuw voor eigen publiek ongeslagen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer