Dames Eurosped een maatje te groot voor Talentteam

De dames van Eurosped hebben zaterdagavond een vrij eenvoudige en gemakkelijk overwinning geboekt. In eigen hal was de ploeg van Jan Berendsen met 3-0 een maatje te groot voor Talentteam. In de eerste set bleek het verschil al direct heel groot en ging deze dan ook probleemloos met 25-14 naar de thuisclub. Ook de volgende twee sets kwam het jonge¬† team uit Arnhem er niet aan te pas (25-18 en 25-17). Eurosped gaat na vijf gespeelde wedstrijden ongeslagen aan de leiding met 14 punten. Vier meer dan Regio Zwolle, maar dat team speelt zondagmiddag uit tegen Flamingo’s de nummer vier van de ranglijst met acht punten. Nummer drie is VC Sneek met negen punten uit vijf gespeelde wedstrijden.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer