Eurosped versus Talentteam Papendal; Apollo 8 ontvangt Sliedrecht Sport

Zaterdag staat voor Eurosped de thuiswedstrijd tegen Talentteam Papendal  (TTP) op het programma. Het Talentteam is een team dat nooit heel lang samenspeelt vanwege een continue doorstroming van talent met als doel speelsters opleiden voor het nationaal team. Het Talentteam bestaat uit speelsters in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar die op Papendal trainen, wonen en daar ook naar school gaan. Momenteel bezetten zij de negende plek op de ranglijst.

Voor een aantal van onze nieuwe speelsters zal dit een weerzien betekenen met enkele oud-teamgenoten. Het fluitsignaal klinkt om 20.00 uur in Het Punt in Vroomshoop.

Apollo 8 speelt op dezelfde avond thuis tegen landskampioen Sliedrecht Sport. Springendal Set-Up’65 komt dit weekend niet in actie.

Intro foto:Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer