Hockey Club Twente heren pakt ruime zege in Nijverdal

De wedstrijd afgelopen zondag tegen HCHN Heren 1 was voor Twente de laatste tegenstander op de lijst die ze nog moesten trotseren. Het was dan ook een verassing wat ze konden verwachten, maar dat werd al snel duidelijk. De eerste doelpunten vielen al snel voor Twente en ze gingen de rust in met 0-5 voorsprong. De Hengelose ploeg heeft in de rust duidelijke afspraken gemaakt over de man dekking, want door de 4-4-2 opstelling van HCHN was daar zeker nog verbetering mogelijk. De tweede helft pakten de heren dit snel op en het doel was vooral de rust te bewaren en dat hebben ze gedaan. Met een overwinning van 0-8 op HCHN, verlieten zij voldaan het veld in Nijverdal.
Doelpuntenmakers: Maarten Adolfsen (2x), Tomble van de Nieuwboer, Wouter Smulders, Nabi Minhas (2x), Jurjen Matthijssen en Gijs Haken
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer