Mariënberg thuis hard onderuit tegen OZC

Mariënberg heeft zaterdag in een slechte wedstrijd met 1-4 van het bezoekende OZC uit Ommen verloren. Verliezen is niet erg maar het leek net of de echte ‘drive’ volledig ontbrak bij de Mariënbergers. Het eerste half uur was aan beide kanten van de middenlijn tenenkrommend.

De ene foute pass volgde de andere op. Tot aan de 31e minuut deden Mariënberg en OZC niet veel voor elkaar onder. Ineens schoot Erwin Schuldink van afstand, zomaar uit het niets de 0-1 binnen. Daarvoor was OZC nog niet gevaarlijk geweest, Mariënberg trouwens ook niet!

Na de hervatting was er nog een beetje hoop voor de thuisclub, echter bleek die hoop uit te lopen op uitgestelde teleurstelling. In de 51e minuut schoot Tom Simons OZC op 0-2 en vier minuten later gooide Frank Jansen de wedstrijd op slot, 0-3. Althans zo leek het. Want net zo onverwachts dat OZC in de eerste helft op voorsprong was gekomen schoot Ryan Buitenhuis namens Mariënberg prachtig raak vanaf rand zestien in de 66e minuut.

Nog geen minuut later had André Plaggenmars de uitgelezen mogelijkheid om het weer een wedstrijd te laten worden. Vrij voor de goal en in de vijf meter kopte hij het leder jammerlijk naast in plaats van tussen de palen. In de tegenaanval besliste Marvin Veerman definitief de ongelijke strijd. Eindstand 1-4.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer