Onnodig verlies Mariënberg bij Blauw Wit ’66

Het euvel van de laatste 3 wedstrijden kwam ook in duel nummer vier ernstig naar boven geslopen. Het missen van (teveel) kansen. De roodzwarte equipe van trainer Niels van ’t Hoog had na 45 minuten al op de welbekende rozen moeten zitten tegen Blauw Wit’66 in Holten.

Echter vier dikke kansen, bijna 100% mogelijkheden, waren niet besteed aan de voorwaartsen van Mariënberg op sportpark ’t Vletgoor. Zelfs na de onderbreking bleef het kansjes regenen, in de slotfase zat het ook nog eens niet mee.Een bal over het doel werken was moeilijker dan tussen de palen te schieten. Toch gebeurde het.

Blauw Wit’66 kegelde Mariënberg de deksel genadeloos op de neus. Zelfs met tien man waren ze scherper, feller tegen 11 hardwerkende voetballers uit Mariënberg maar die net het beetje gogme en geslepenheid misten. De 3-2 nederlaag was een harde les, de jongen honden van Mariënberg kregen ongezouten de wetten van meedogenloos voetbal ingepeperd. Nu sta je onderaan met 1 punt uit 4 duels. Dat hadden er zes moeten zijn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer