Webton ontvangt thuis Sudosa

Het was een bijzondere week voor de volleyballers van Webton. Eerst het artikel in de Twentsche Courant/Tubantia over onze libero Ehsan uit Iran en zijn vrouw Sheida en vervolgens de uitwedstrijd naar het Groningse Bedum. Een aantal spelers ziek thuis gebleven, een andere speler geblesseerd tijdens het inspelen vlak voor de wedstrijd en daardoor slechts 8 mensen inzetbaar. Dan valt de 3-2 nederlaag te verklaren en kwamen we nog goed weg.

Dat zagen ook de 5 meegereisde supporters in het hoge noorden. Maar ondanks deze kleine nederlaag toch nog steeds trots op de tweede plaats in de ranglijst vlak achter Inter Rijswijk. Nu naar komende, dan spelen de lange mannen van trainer/coach Weggelaar weer thuis en wel tegen debutant Sudosa uit Assen. Een team dat het trouwens verrassend goed doet in de voor hen nieuwe Topdivisie. De wedstrijd, uiteraard in sporthal Veldwijk, begint om 20.00 uur en zoals altijd is de toegang gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer