Dames Tornado een maatje te groot voor Bovo Aalten: 0-4

Zaterdag speelde Tornado dames in Aalten tegen Hofnar-Bovo. Helaas kon de formatie niet compleet afreizen naar Aalten. Inger Platenkamp en Marlon Bekhuis waren afwezig waarbij Femke Gehring de taak als libero over nam , wat ze wederom uitstekend deed.

De dames uit Geesteren begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Met een goede servicedruk en aanval maakte Tornado het goed af. Dit resulteerde in de eerste set was in een 11-25 overwinning. De 2de set ging het bij Tornado iets stroever van start waarbij na een tussenstand van 7-7 het beter ging lopen en de voorsprong al snel weer uitliep. Deze 2e set won Tornado met 15-25. In de 3de set deed Tornado gewoon haar ding en werd de set eenvoudig gewonnen met eveneens 15-25. De vierde set was voor de dames uit Geesteren de drive om alle 5 punten mee te nemen. Deze werd niet weggegeven door Bovo waarbij Tornado halverwege de set het verschil kon maken en deze set ook winnend kon afsluiten met 17-25.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer