Eurosped thuis tegen Fast; Knollema voor twee seizoenen naar Vroomshoop

Komende zondag is FAST Flamingo’s uit het Limburgse Gennep de tegenstander van Team Eurosped. FAST komt voor het derde jaar op rij uit in de Dames Eredivisie. Vorig jaar kon het zich ternauwernood handhaven op het hoogste niveau  maar met overwinningen op o.a. Regio Zwolle Volleybal hebben de Limburgse dames dit seizoen onder leiding van Harmen Bijsterbosch al laten zien waartoe ze in staat zijn. FAST staat momenteel op een vierde plaats met 16 punten uit 8 wedstrijden. Laten we hopen op een mooie wedstrijd van Team Eurosped tegen de “Roze Brigade”. De wedstrijd begint om 15:30 uur.

Het 15-jarige talent Jolien Knollema (foto) komt de volgende twee seizoenen uit voor Team Eurosped. Zij speelt nu nog bij Sudosa-Desto uit Assen die bovenaan staan in de Eerste Divisie A.  Jolien is eerder dit jaar Nederlands Kampioen Beach Volleybal onder 17 jaar geworden en maakte deel uit van de selectie van Oranje onder 17 jaar dat heeft deelgenomen aan het EK. Ze heeft besloten zich volledig op de zaal te gaan richten. Bij Team Eurosped zal ze op de passer-loper positie gaan spelen.

Foto Knollema: Team Eurosped.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer