Mariënberg ontvangt v.v. Voorwaarts

Komende zaterdag speelt Mariënberg tegen vv Voorwaarts uit Westerhaar.In het seizoen ‘16/’17 won de ploeg van de toenmalige trainer Dick Beverdam uiteindelijk het constant stuivertje wisselen van Oranje Nassau uit Almelo, dik verdiend op punten. Zo kroonde men zich tot kampioen van de 3e klasse en mochten de trotse Twistveners het in de 2e klasse H gaan proberen. Het werd vooral een seizoen van nederlagen, maar liefst negentien in totaal.

Slechts vier keer werd er gewonnen en 3 keer speelde de club gelijk. Vorige week was de overwinning terecht op ASV’57 maar maakte de mannen van trainer Nijzink het onnodig spannend. Het zal opnieuw geen gemakkelijke opgave voor de thuisclub worden. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer