Meiden FC Berghuizen verzorgden kids-support voor FC Twente

Wat was het super! FC Berghuizen meiden mochten de kids-support doen tijdens de wedstrijd van FC Twente vrouwen tegen Pec Zwolle. FC Berghuizen is deze maand de club van de maand en dat betekent dat de club extra aandacht krijgt van FC Twente. Zo wordt FC Berghuizen vrouwen- en meidenafdeling voorgesteld op de website van FC Twente, is er een clinic geweest met FC Twente vrouwen, heeft FC Berghuizen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een 3 tegen 3 toernooi te organiseren voor de mini’s en is er een vriendinnentraining geweest.

Als klap op de vuurpijl werd deze maand afgesloten met een heuse line-up. 22 hand in hand loopsters, 1 pupil en 12 ballenmeiden stonden dolenthousiast te popelen om afgelopen dinsdag het veld op te gaan met de speelsters. Pupil Isabel Oonk (2012) werd toegesproken vanaf de middenstip! De ballenmeiden stonden in hun FC Twente jas met bal langs de zijlijn klaar toen de jongere meiden hand in hand het veld opkwamen. Een fantastische belevenis! Vervolgens snel omkleden om de wedstrijd te zien die FC Twente uiteindelijk won met 4-0.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer