Opnieuw nederlaag FC Twente

FC Twente heeft zondagmiddag de tweede nederlaag op rij geleden. In de Grolsch Veste was Go Ahead Eagles de tukkers met 0-1 de baas. De thuisclub begon wel goed aan de wedstrijd, maar de gasten warren vooral via Navratil in de counter gevaarlijk. Toen iedereen dacht dat de rust zou aanbreken met een brilstand blunderde Ricardinho (foto) in de slotseconden. Navratil kon vanaf de middenlijn doorlopen richting Drommel en maakte geen fout.

Na de hervatting drong FC Twente wel aan, maar verder dan een schot op de lat van Espinosa en een inzet van Aitor kwam men in eerste instantie niet. Ook niet toen de Eagles met tien man kwam te staan na de tweede gele kaart voor Lelieveld. Invaller Jari Oosterwijk had in blessuretijd de gelijkmaker voor het inschieten maar hij faalde. Bij FC Twente deed Wout Brama na een lange blessure weer voor het eerst mee, maar ook hij kon het verschil niet maken deze middag.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer