Volop successen voor BV Twenterand

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Drie van de vier teams speelden uitwedstrijden en wonnen deze allemaal. Eén thuis wedstrijd ging verloren.  BV Twenterand 1 speelde zaterdagmiddag in de 9e bondsdivisie uit in Hasselt tegen BC Allotria 3 en won met 6-2. Hiermee staan ze tweede in hun poule. BV Twenterand R1 won afgelopen vrijdag in Dalfsen van BC Trefzeker R1 met 1-7 en is koploper in hun poule.

De heren van BV Twenterand H1 speelden maandagavond in Tubbergen tegen de heren van BC Sjuttol H1. BV Twenterand H1 won met 3-5. Het jeugdteam onder 13 jaar speelde als enige een thuiswedstrijd in sporthal de Beukenhage in Den Ham. Helaas verloren ze met 3-5 van BC Zwolsche J4.

Zie ook www.badmintontwenterand.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer