Webton verslaat koploper Inter/Rijswijk

Zondag ontving Webton de koploper van de Topdivisie: Inter/Rijswijk.Voor de mannen van trainer Jordan Weggelaar (foto) een goede mogelijkheid om aansluiting te houden met de kopgroep. In de eerste set ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op en met 25-23 trok Webton aan het langste eind. In set 2 een geheel ander beeld. Webton kwam helemaal los en liet zien aan het publiek waartoe het team in staat is en met maar liefst 25-12  ging ook deze set naar de thuyisclub.

In de derde set kwamen de bezoekers uit Rijswijk nog wel dichter bij, maar via een aantal spectaculaire reddingen, die het in grote getale aanwezige publike op de banken van sporthal Veldwijkl liet staan werd ook deze set met 26-24 een prooi voor het ontketende Webton.

Deze 3-0 overwinning op de koploper belooft het nodige voor de volgende thuiswedstrijd aanstaande zaterdag tegen Reflex uit Kampen, dat momenteel op een tweede plaats staat. Thuis blijft Webton door dit resultaat thuis ongeslagen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer