BC Bousema op bezoek bij koploper S.I.S. Schoonmaak

Na de ongelukkige nederlaag drie weken geleden in Zundert, “we hadden minimaal een punt verdiend”, staan de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komend weekend opnieuw voor een krachtproef. In Den Haag wacht namelijk koploper en landskampioen S.I.S. Schoonmaak dat tot nu toe slechts één punt uit negen gespeelde wedstrijden moest inleveren.

“Het zal niet gemakkelijk voor ons worden maar in Den Haag hebben mijn spelers altijd het uiterste gegeven en ik verwacht dan ook dit keer weer vier spannende partijen en hoop dat de achterstand van zeven punten op de thuisclub niet groter zal worden”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Ten opzichte van de wedstrijd in Zundert tegen STZ heeft hij zijn team op één plaats gewijzigd. Op plek twee speelt dit keer Gokhan Salman in de plaats van Wesley de Jaeger. Kopman is ook nu weer Stefan Galla (foto), met op plek drie de Amsterdammer Frans van Schaik en op plek vier Markus Galla . Cor Trampe, de captain van S.I.S. zal ongetwijfeld met zijn vaste vier aan de tafels verschijnen, namelijk Glenn Hofman, Jean van Erp, Raimond Burgman en Jeffrey Jorissen.

De eerste twee partijen in Den Haag beginnen ook nu weer om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer