Eurosped en Set-Up’65 sluiten jaar af met winst; verlies voor Apollo 8

* De volleybalsters van het Vroomshoopse Team Eurosped hebben het jaar afgesloten met een nipte 2-3 overwinning op Talentteam. De gasten wonnen de eerste set met 15-25, maar moesten de tweede met 25-22 aan de thuisclub laten. In een spannende derde set trok de ploeg van Jan Berendsen met 23-25 aan het langste eind, maar de vierde was weer voor de thuisclub met 25-21. Uiteindelijk moedt de vijfde gaan beslissen wie als winnaar van het veld zou gaan. Eurosped nam snel een voorsprong en leek bij de stand 9-14 vrij eenvoudig deze naar zich toe te trekken. Talentteam dacht daar echt anders over en kwam nog terug tot 13-14, maar het was Eurosped dat met 13-15 de set voor zich opeiste. Door deze overwinning blijft Eurosped op de tweede plaats met dertig punten uit dertien gespeelde wedstrijden, vijf minder dan koploper Sliedrecht Sport.

* In Ootmarsum won Springendal Set Up’65 met 3-0 van het bezoekende Alterno. De ploeg van Lesley de Jonge had geen enkele moeite met de tegenstander getuige de setstanden van 25-10, 25-6 en 25-15 en klaarde het karwei binnen het uur. Set Up’65 komt door deze overwinning vaster op de vijfde plaats een plaats die goed is voor de kampioenspoule.

* Apollo 8 uit Borne heeft bij koploper Sliedrecht Sport niet voor een stunt kunnen zorgen. De promovendus verloor in drie sets van de landskampioen. De ploeg van de gebroeders Bart en Thijs (foto) Oosting kwam geen enkele keer boven de twintig punten (25-15, 25-18 en 25-15). Apollo 8 blijft door dit verlies zevende en heeft uit dertien gespeelde wedstrijden veertien punten weten te behalen.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer