HCR Prinsen op bezoek bij het thuis sterke STZ Zundert

Na een paar weken pauze gaan de driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen zondag de keu weer oppakken voor een uitwedstrijd bij het thuis altijd sterke STZ Zundert. Het verschil tussen beide teams is slechts één punt, maar wel in het voordeel van de ploeg van captain Dinand Prinsen.

“Dat STZ thuis sterk is dat ondervond drie weken geleden Bousema nog dat zich al zeker waande van minimaal één punt maar door een slotserie van twaalf caramboles van Forthomme alsnog met lege handen achter bleef. Alleen tegen L&B Ledermode moest men een punt afstaan. Tel daarbij op dat ik zondag opnieuw niet kan beschikken over Dick Jaspers, dan zal het niet gemakkelijk worden”, weet de captain. Hij speelt zondag met Eddy Leppens op de koppositie, Jef Philipoom speelt op twee, Jelle Pijl op drie en Raymund Swertz acteert op plek vier.

“Captain Jan Kerkoerle zal ongetwijfeld met zijn sterkste vier aantreden, namelijk Roland Forthomme, Peter Ceulemans en Barry en Rik van Beers. Mocht één van hen niet spelen dan heeft hij altijd nog Roland Uijtdewillegen achter de hand die al één keer in actie kwam en deze partij winnend wist af te sluiten”.

De eerste twee partijen in Zundert beginnen zondag om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer