Heren Het Ravijn thuis keihard onderuit tegen GZC Donk

De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn zijn zaterdagmiddag in eigen Ravijnbad keihard onderuit gegaan in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Widex/GZC-Donk. Het Goudse team onder leiding van Almeloër Zeno Reuten was met 5-16 veel te sterk voor het zwak acterende Ravijnteam.

Aanvoerder Lars Gottemaker (foto) analyseerde de wedstrijd na afloop en kwam tot de conclusie dat er niet fel, scherp en wakker genoeg werd gespeeld. Gottemaker: “Als we twee tandjes er bij hadden gedaan had je een heel andere wedstrijd gehad”. Het heren team zakt nu een plaatsje en staat 6e met een puntentotaal van 14 punten uit 10 wedstrijden.

Periodestanden: 1-3, 0-4, 2-4 en 2-5. Doelpunten Het Ravijn: Ivar Schilstra 1x, Sander Veltkamp 1x, Laurens Jan Schothans 1x, Yoran Loos 1x, Emiel Wolters 1x. Doelpunten Widex GZC Donk: Gyorgy David Szeles 3x, Stan van den Heuvel 3x, Quint van den Heuvel 3x, Fabian van Niekerk 2x, Cas Westerwoudt 2x, Lars Reuten 2x, Tim Reuten 1x.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer