Inschrijven 5e Univé Oost Hof van Twente Triathlon

Op 26 mei 2019 is de eerste lustrumeditie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon gepland. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De organisatie zal ook deze editie weer zorgen voor een sfeervol sportfestijn in en rondom Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. In vergelijking met voorgaande jaren zal er niet veel veranderd worden. De gedachte “wat goed is, moet goed blijven” was de belangrijkste drijfveer van de organisatie, die ook dit jaar weer in handen is van TTvW Hof van Twente.

Op woensdag 2 januari zal de inschrijving open gaan. Op www.ntbinschrijvingen.nl kunnen geïnteresseerden zich vanaf die dag inschrijven. Natuurlijk kunt u ook via de website van het evenement de inschrijfpagina en andere informatie over het evenement vinden. www.hofvantwentetriathlon.nl.

Het evenement is bedoeld voor iedereen vanaf 8 jaar. De jeugd zal gaan strijden in 2 categorieën over verkorte jeugdafstanden. Vanaf 14 jaar is deelname aan de 1/8e triathlon mogelijk. Ook is er weer de mogelijkheid voor trio’s om deel te nemen in een team. Wil je als bedrijf deelnemen? Ook dat kan! Voor vragen en info: zie de website of mail met info@hofvantwentetriathlon.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer