Kloosterderby in Mariënberg

Komende zaterdag komt Kloosterhaar bij de vv Mariënberg op bezoek. Trainer is Erik Drenthen die als spits een mooi uitstapje beleefde bij HHC Hardenberg. Gepokt en gemazeld kwam hij terug op de Polderhoek om daar wederom successen aan elkaar te rijgen. Dit seizoen werd hij aangesteld als hoofdverantwoordelijke bij zijn club en zwaait hij sinds de zomer de scepter bij de talentvolle eerste selectie.

Na een sterke start leverde de laatste 4 wedstrijden maar 1 puntje op. Alleen tegen OZC haalde Kloosterhaar een zwaar bevochten remise. Tegen Bergentheim ging men genadeloos met de billen bloot, 5-0 verlies, en ook tegen Quick’20 (0-3) en vorige week tegen DES (0-4) ging de ploeg van Drenthen hard onderuit

Nu moeten ze tegen Mariënberg proberen het tij te keren waar het zelfvertrouwen na twee overwinningen groot te noemen is. Vorige week een terechte overwinning op Juliana’32 en daarvoor werd Voorwaarts vakkundig in de slotfase opgerold. Ondanks de donkere dagen schijnt de zon op het Westerpark mede mogelijk gemaakt door Niels van ’t Hoog en zijn manschappen. Er staat weer een elftal dat boven zichzelf durft uit te stijgen en heilig blijft geloven in een goed resultaat en dito afloop.

Het kunnen nog twee mooie weken worden met de Kloosterderby aanstaande zaterdag en de onvervalste Kanaalderby een week later op zaterdag 15 december in Bergentheim Het duel staat onder leiding van de heer Jan Everlo en de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer