BC Bousema op bezoek bij Aardexpress

Na de prima overwinning afgelopen weekend op ‘t Ivoor wacht komend weekend voor de driebandenspelers een wedstrijd tegen een team uit de onderste regionen. In Uden is de nummer voorlaatst Aardexpress dan de tegenstander van het team van captain Ronny Hazewinkel.

De eerste ontmoeting thuis eindigde in een verrassende en ook wel teleurstellende puntendeling. “Dat klopt mijn beide Duitse spelers verloren waardoor je achteraf blij mag wezen met een puntendeling. Komende zondag spelen in plaats van Stefan Galla en Martin Horn respectievelijk Gokhan Salman en Muarat Naci Coklu. Wesley de Jaeger speelt ook nu op drie Frans van Schaik op vier”, aldus de captain.

“Afwachten is natuurlijk ook of Lindemann zondag speelt, maar dan heeft collega Dirk Thiele altijd nog een sterke René Wijnen achter de hand en met Rudy de Laet, Paul Bruijstens en Nickey van Venrooy een sterk kwartet om ons het leven zo zuur mogelijk te maken”.

De eerste twee partijen in Uden beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer